Безплатна доставка при поръчки над 110лв.
Преоткрий комфорта с Xexymix [èксимикс]

Горнища

СПОРТНИ БЮСТИЕТА
Безплатна доставка при поръчки над 110лв.
Преоткрий комфорта с Xexymix [èксимикс]

Връщане и замяна

Ние, от Xexymix.bg, ползваме услугите на куриерска фирма Еконт Експрес или Спиди.

За Ваше удобство и за максимална коректност всяка поръчка пристига с опция “Преглед и тест”.

В срок от 15 календарни дни от датата на получаването имате право да върнете или замените това, което сте поръчали, но само ако е в състоянието, в което сте го получили от нас. Продуктът да не е носен навън, а само пробван в домашни условия и оригиналната опаковка и етикетите да не са отстранени. Ако тези условия са спазени, веднага след като го получим обратно от Вас, ще направим замяна за предварително избрания модел или ще върнем пълната му стойност, която сте заплатили преди това. При замяна куриерската услуга в посоката към Вас е за Ваша сметка. Връщането към нас е винаги за Ваша сметка.

За да бъдем максимално коректни, изпращаме всички поръчки с безплатна опция “Преглед и тест преди да платиш“. Това Ви дава възможност да пробвате и добиете по-ясна представа за продукта в момента на получаването му. В случай че не Ви стане или не го харесате, можете да го върнете веднага на куриера без дори да плащате за него.

Ако желаете да замените или върнете продукт, може да се свържете с нас по един от следните начини: пишете ни в страницата ни във Facebook, в Instagram, на  Email: [email protected] или ни потърсете на  телефон +359 876999608. Ще се опитаме да бъдем максимално полезни!

Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате сайта, Вие се съгласявате с това. Прочетeте условията.

Търсене

Ключови думи

#BlackLabel

#бързосъхнещ

#микрофибър

#Creora

#360N

#оформящ

#бюстие

#йога